Provlyssna
Lykke - Mikaela Bley

Lykke

Lykke

3,76 691 5 Författare: Mikaela Bley Inläsare: Camilla Qvistgaard Dyssel
Ljudbok.
E-bok.
En regnfuld dag i maj forsvinder otte år gamle Lykke uden for Kungliga Tennishallen i Stockholm. Ellen Tamm, en ung og ærgerrig tv-journalist, får til opgave at følge sagen. Sporene er få, og Ellen synes ikke politiet gør nok for at finde pigen. Man kommer heller ikke nogen vegne med Lykkes fraskilte forældre. De svarer undvigende på spørgsmålene fra politi og presse. Moren virker kold og ligeglad, faren opfører sig mistænkeligt, stedmoderen synes selvoptaget jaloux på opmærksomheden. Barnepigen er tilsyneladende den, der kender Lykke bedst.

Ellen bliver nærmest besat af at finde Lykke, sagen har vakt smertefulde minder fra hendes egen fortid, og Ellen er i færd med at miste kontrollen. Med Lykkesagen drages hun ind i en verden af familiehemmeligheder, løgn og bedrag, og hun tvinges til at konfrontere sine egne dæmoner.

Lykke er første bind i serien om tv-journalisten Ellen Tamm.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Ellen Tamm: 1 Översättare: Lilian Kingo

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-04-26
Längd: 7T 48min
ISBN: 9788772004709

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-04-26
ISBN: 9788772005805
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis