Provlyssna
Det sidste kongerige - Bernard Cornwell

Det sidste kongerige

Det sidste kongerige

4,27 313 5 Författare: Bernard Cornwell Inläsare: Thomas Gulstad
Ljudbok.
E-bok.
Blodfejder, had, bedrag og desperat heltemod følger i kølvandet på de danske vikingers erobringer i 800-tallets England. Byer brændes af, frygtelige slag udkæmpes, kvinder gøres til enker, og børn bliver faderløse. Et af disse børn er den engelske dreng Uhtred, der ser sin far blive myrdet af vikingerne, få øjeblikke før de tager ham til fange og beslutter sig for at gøre ham dansk.

Og det er Uhtred, der lægger stemme til den dramatiske beretning om de voldsomme kampe mellem englændere og danskere og den bitre strid mellem kristendom og hedenskab, der kommer til at danne baggrund for hans opvækst. Uhtred er usikker på, hvor hans loyalitet ligger, men en brutal nedslagtning en vintermorgen driver ham over på engelsk side, og han er en voksen mand, da danskerne indleder deres hidtil hårdeste angreb på Alfred den Stores kongerige – et angreb, der får afgørende betydning for historiens gang.

Bernard Cornwell (f. 1944) er af Washington Post blevet kaldt en af nutidens største forfattere af historiske romaner. Anne Knudsen priser Bernard Cornwell til skyerne som en af de bedste inden for sin genre. Bernard Cornwell er englænder, men bor i USA.
Språk: Danska Kategori: Romaner Serie: Saksernes fortællinger: 1 Översättare: Lars Rosenkvist

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2013-03-04
Längd: 13T 41min
ISBN: 9788711373118

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2014-08-01
ISBN: 9788711320310
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis