Provlyssna
Det andet ansigt - Mari Jungstedt

Det andet ansigt

Det andet ansigt

4.09 1080 5 Författare: Mari Jungstedt Inläsare: Torben Sekov
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det er stilheden umiddelbart før, at en storm af turister rammer Gotlands idylliske kystbyer. Mange af feriegæsterne vil strømme til det populære Ljugarn: et lille sted, der i generationer har været kendt som paradiset på Gotland. Men midt i idyllen findes den kendte kunstner og far til fire, Henrik Dahlman, myrdet i sit sommerhus. I soveværelset med blomstertapetet ligger hans døde krop nøgen og fastspændt til dobbeltsengen med håndjern. Rundt om halsen glimter nitterne i det, der kunne være et hundehalsbånd. Et lignende mord finder sted på fastlandet, og kriminalkommissær Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsen trækkes med ind i en intens jagt på morderen, samtidig med at deres kærlighedsforhold for alvor står sin prøve. Journalisten Johan Berg er tilbage på Gotland og bedriver sin egen efterforskning, hvilket hurtigt bringer ham i livsfare.

En kriminalroman om kærlighed, bedrag og dødeligt begær og den trettende, fritstående bog i serien om kriminalkommissær Anders Knutas og hans kolleger fra Visby Politi.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Anders Knutas: 13 Översättare: Kamilla Jørgensen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-06-01
Längd: 9T 50M
ISBN: 9788772003528

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-06-01
ISBN: 9788772006505
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt