Provlyssna
Vækkelse - Stephen King

Vækkelse

Vækkelse

3.77 170 5 Författare: Stephen King Inläsare: Peter Bøttger
Finns som ljudbok.
Om Vækkelse af Stephen King


Jamie Morton er seks år gammel, da en skygge falder over ham, mens han sidder og leger med sine tinsoldater. Det er i Maine i begyndelsen af 60’erne. Han kigger op og ser en bemærkelsesværdig mand, som viser sig at være den nye metodistpræst i byen; Charles Jacobs. Sammen med sin smukke hustru vil han reformere den lokale kirke.


Alle i byen er betaget af det karismatiske par, men det går op for Jamie, at pastoren er besat af en hemmelig lidenskab. Da en tragedie rammer Jacobs-familien, forbander pastoren Gud, fnyser af alle religiøse overbevisninger og bliver forvist fra den chokerede by.


Da Jamie er i midten af trediverne og på turné med sit rockband, desperat og heroinafhængig, møder han igen Charles Jacobs, der nu fungerer som healende mirakelmager. Mødet får voldsomme konsekvenser for dem begge. Forbindelsen mellem dem bliver en pagt, som selv djævlen dårligt ville kunne have udtænkt. Jamie opdager, at vækkelse har mange betydninger. Han sætter sig for at finde sandheden om den gådefulde mand, der nu kalder sig Pastor Danny Jacobs.”Vækkelse”er indlæst af Peter Bøttger

i 2016 for Lytteratur hos AV Forlaget / Swann studio
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Jakob Levinsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2016-09-24
Längd: 13T 26M
ISBN: 9788771891881
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis