Provlyssna
Fangen - Victoria Holt

Fangen

Fangen

4,08 37 5 Författare: Victoria Holt Uppläsare: Camilla Qvistgaard
Ljudbok.
E-bok.
De første sytten år af Rosettas tilværelse foregår i et beskyttet London-miljø, og i husets køkken hører hun om en mordsag, der optager alle. Anklaget for mordet er en ung mand, Simon, der ifølge aviserne er flygtet.

Rosettas liv ændres dramatisk, da hun tager med sine forældre på en længere skibsrejse, men skibet forliser i en frygtelig orkan ud for Afrikas kyst. Kun med nød og næppe reddes Rosetta af den mystiske dæksmand John.

De skylles i land på en ø, hvor Rosetta bliver bortført af pirater, inden hun kan nå at finde ud af, hvem hendes redningsmand er. Men skæbnen vil det, at deres veje vil blive ved med at krydse hinanden.

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym for Eleanor Alice Burford Hibbert, var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-årig, og en række af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Else Kornerup, Else Cederborg

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-06-01
Längd: 11T 41min
ISBN: 9788711514276

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-07-27
ISBN: 9788711516003
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis