Provlyssna
H.C. Anderledes - Rune T. Kidde

H.C. Anderledes

H.C. Anderledes

4,28 50 5 Författare: Rune T. Kidde Uppläsare: Rune T. Kidde
Ljudbok.
E-bok.
H.C. ANDERLEDES er Rune T. Kiddes kærlige gendigtning af elleve af H.C. Andersens elskede eventyr. Her kan vi forny vores bekendtskab med Karl Klods, der finder et udsplattet pindsvin på Helsingør-motorvejen og lever lykkeligt til sine dages ende, mens prinsessen sidder i et hul i jorden og graver med en rusten spade, for slet ikke at tale om landet, hvor kejseren er kejser, og hvor de alle sammen render nøgne rundt og er lykkelige, eller kællingen Kurt, der gerne vil have et barn, og en lille fjer, der sagtens kan blive til overhovedet ingenting.
Rune T. Kidde fortæller videre ud fra H.C. Andersens historier i en ny tids sprog og med alle nutidens drager og trolde. Og på samme måde som H.C. Andersens eventyr handler de i bund og grund om, hvordan man kommer igennem livet uden at gå fra snøvsen.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2015-03-06
Längd: 1T 3min
ISBN: 9788771463729

Mer info om e-boken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2015-04-13
ISBN: 9788771463743
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis