Provlyssna
Fortællersken - Vibeke Marx

Fortællersken

Fortællersken

3,25 12 5 Författare: Vibeke Marx Uppläsare: Liselotte Krogager
Ljudbok.
E-bok.
Der skete heldigvis kun materiel skade, da et missil i 1982 ved et uheld landede i et sommerhusområde. Sådan hed det sig.
Samtidig med missilnedslaget forsvinder Noras kæreste. Hun er gravid og må indstille sig på at være enlig mor.
Nora har en fornemmelse af at sidde fast i livet, indtil hun begynder at fortælle sin hjemegns historie – en barsk historie med tråde tilbage til besættelsestiden. Pludselig står det klart for hende, hvordan det gik til, at hendes elskede forsvandt, hvilke skader “hovsamissilet” egentlig forårsagede samt alt det andet, som stedet gemmer på og kun giver fra sig, hvis man virkelig lytter.

"Vibeke Marx har opbygget et stort forfatterskab med små bitte virkemidler (...) Og ved på den måde at lade sig forme af stoffet, om en skovarbejder, der fælder et træ ad gangen, forfra, nedefra hug for hug, skaber hun en stemme, der er sjældent autentisk og sjældent uforstilt. Det er denne roman (...) et fint eksempel på."
Weekendavisen

"Følsomt skriver Marx sociale relationer frem i fine, rørende portrætter af samfundets vaklende eksistenser, imens hun spørger, om man kan være nogen uden at være nogen for andre. I Noras familie er det svært at være tæt, og stilheden maser sig altid ind på samværet, hvor den efterlader store huller af usagte ord. Det er noget af det, Marx virkelig forstår at nedfælde. Hun forstår også at skabe originale, smukke symboler."
Fyns Amts Avis

"FORTÆLLERSKEN belyser vigtige, eksistentielle og psykologiske emner." Berlingske

"Det var som nævnt, mit første møde med denne forfatter. Men jeg kan garantere, at det ikke bliver det sidste. Sproget, personerne og historien er både, hver for sig og samlet, en virkelig solid og gennemarbejdet sag."
Bognørden.dk
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2016-02-05
Längd: 6T 29min
ISBN: 9788771465563

Mer info om e-boken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2016-02-05
ISBN: 9788771465419
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis