Provlyssna
Du går ikke alene - Mari Jungstedt

Du går ikke alene

Du går ikke alene

3,97 1850 5 Författare: Mari Jungstedt Uppläsare: Torben Sekov
Ljudbok.
E-bok.
En varm sensommermorgen i september forsvinder toårige Andrea Eliasson fra en skønhedssalon i Visby. Hun var med sin mor på arbejde og ellers under opsyn. Ingen af de forbipasserende i den lille brostensbelagte gade langs Visbys ringmur har set skyggen af barnet.

To uger senere finder politiet liget af en kvinde skjult i sivene i sumpområdet ved Lojsta søerne. Et smukt, afsidesliggende naturområde med dybe søer.

Karin Jacobsson leder efterforskningen. Hun får hjælp af Anders Knutas, men kun delvist. Knutas er sygemeldt og arbejder på halv tid. De to kæmper både med kærligheden og mod tiden for at finde Andrea og drabsmanden. Et eller andet sted i det stadigt tiltagende efterårsmørke, gemmer morderen sig. Og en, der stjæler børn. Er det den samme?

Du går ikke alene er Mari Jungstedts elvte kriminalroman i serien om Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsson fra Visby Politi.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Gotland-serien: 11 Översättare: Kamilla Jørgensen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-07-01
Längd: 6T 24min
ISBN: 9788771803099

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-07-01
ISBN: 9788771599145
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis