Kærlighedens blå safir - Shobha Nihalani

Kærlighedens blå safir

Kærlighedens blå safir

0.0 0 5 Författare: Shobha Nihalani
Finns som e-bok.
Kærlighedens blå safir er fortællingen om en ung indisk kvinde Neelam, der bryder ud af et arrangeret ægteskab for at søge den sande kærlighed. Fra Mumbai rejser hun nordpå til Gujarat og Rajasthan og endelig til Yamuna floden, hvor hun møder sin skæbne.

Kvinden Neelam oplever at hendes rejse mod kærligheden er påvirket af karma, er mytisk og fuld af mirakuløse oplevelser. Det er en historie om kærlighed, tradition, frihed, karma og spiritualitet. Og med et stærkt budskab om, at hvis man føler en dyb længsel, skal man følge sit hjerte.

“Kærlighedens blå safir” sammenlignes i lektørudtalelsen med Khaled Hosseinis “Under en strålende sol”. Men “den indiske vinkel er ny, og det er også nyt, at det faktisk er en kvinde, der skriver“.

Anmelderen kalder det en frigørelsesroman om den moderne indiske kvindes vej til selvstændighed. At det er en spirituel, etnisk kærlighedsroman, hvis budskab er, at man skal følge sit hjerte. ”En rejse til Indien og Hong Kong, beskrevet så man næsten er der, og et fascinerende indblik i indiske kvinders verden”.

“… en læseværdig roman, som er smukt skrevet og desuden meget spirituel”, Anne Birgitte Hundahl, Litteratursiden
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: EC Edition
Utgiven: 2013-02-19
ISBN: 9788791392955
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt