Provlyssna
Heinähattu, Vilttitossu ja Kalju-Koponen - Tiina Nopola, Sinikka Nopola

Heinähattu, Vilttitossu ja Kalju-Koponen

Heinähattu, Vilttitossu ja Kalju-Koponen

4.32 726 5 Författare: Tiina Nopola, Sinikka Nopola Inläsare: Leena Pöysti
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Vilttitossu suuttuu Heinähatulle, koska isosisko väittää hänen olleen vauvana kalju. "Minä kostan tämän sille lettipäälle", Vilttitossu päättää. Seuraavana yönä Heinähattu menettää lettinsä, ja pikkusisko väittää erään jyrsijän napsaisseen ne poikki. Siitäkös Heinähattu suuttuu!

Vilttitossu saa vakuutettua konstaapeli Isonavalle, että joku kaljupäinen henkilö on leikannut Heinähatun letit. Sen täytyy olla se kuuluisa varas, Kalju-Koponen, Isonapa päättelee oitis.
Nauruhermoja kutkuttavaan tarinaan mahtuu myös kakkukestejä Alibullenin neitien kanssa, hullunkurisia väärinkäsityksiä sekä todellista sisarusrakkautta.

Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoja rakastetaan niin Suomessa kuin maailmalla. Heinähattu ja Vilttitossu -sarja aloitti heidän menestyksekkään yhteistyönsä lastenkirjailijoina. Salla Savolainen on Suomen terävintä kuvittajakärkeä, palkittu ja arvostettu tekijä. Hänenkin työnsä tunnetaan ympäri maailman.
Språk: Finska Kategori: Barn Serie: Heinähattu ja Vilttitossu: 13 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Tammi
Utgiven: 2012-09-13
Längd: 33M
ISBN: 9789513169763

Mer info om e-boken:

Förlag: Tammi
Utgiven: 2020-02-14
ISBN: 9789520420635
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis