Provlyssna
Fanatikere. Når mennesker bliver ekstreme - Henrik Day Poulsen

Fanatikere. Når mennesker bliver ekstreme

Fanatikere. Når mennesker bliver ekstreme

3,5 42 5 Författare: Henrik Day Poulsen Inläsare: Finn Andersen
Ljudbok.
E-bok.
Vi kender dem fra medierne. De utilregnelige, ekstremistiske og voldelige mennesker som ingen grænser har. Det kan blandt andet være hooliganen, stalkeren eller den politiske ekstremist. Det er fanatikeren. Men hvorfor bliver nogle mennesker fanatiske? Psykiateren Henrik Day Poulsen beskriver levende de forskellige typer af fanatikere gennem en række novelleagtige portrætter. Med udgangspunkt i dem og med hans faglig viden sætter han fanatikernes adfærd i perspektiv. Bogen er en nervepirrende introduktion til et psykiatrisk emne, og med velskrevne eksempler kommer den rundt om de mennesker, som mange af os desværre kender alt for godt.

Henrik Day Poulsen er uddannet læge og psykiater og har skrevet Ph.d. om anvendelsen af tvang i psykiatrien. Han er ansat som ledende overlæge på det lukkede intensivafsnit på Psykiatrisk Center København og har tidligere været ansat på Justitsministeriets Retspsykiatriske Klinik. Henrik Day Poulsen har skrevet flere bøger om psykiatri, og han er meget fremtrædende i mediebilledet. Blandt andet fører han en blog under Berlingske Tidende.

"Det er en spændende og uhyggelig aktuel bog Henrik Day Poulsen har skrevet om fanatikere" - Laila Dokkedal, Outsideren
Språk: Danska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-07-01
Längd: 6T 59min
ISBN: 9788711677568

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-02-19
ISBN: 9788711465837
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis