Provlyssna
En djævelsk plan - Inger Wolf

En djævelsk plan

En djævelsk plan

3,95 970 5 Författare: Inger Wolf Inläsare: Lars Thiesgaard
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Da politiet finder en ung, handicappet mand dræbt og derefter smidt i en swimmingpool, indvilliger psykiateren Christian Falk i at hjælpe dem med en gerningsmandsprofil. Men den beslutning skal han komme til at fortryde. For inden han ved af det, befinder han sig i stedet i sit livs værste mareridt. Pludselig er han ikke blot midtpunkt for efterforskningen, men også efterlyst for drab, og han risikerer at miste alt - både privat og professionelt. Med politiet i hælene forsøger han desperat at komme til bunds i forviklingerne, men opdager snart, at han desuden er oppe mod to gamle fjender, som gerne vil udnytte situationen til at tage en frygtelig hævn.

EN DJÆVELSK PLAN er sidste bind i trilogien om psykiateren Christian Falk, der hjælper Østjyllands Politi med gerningsmandsprofiler i særligt vanskelige kriminalsager.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Christian Falk: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-08-30
Längd: 7T 39min
ISBN: 9788772008066

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-08-30
ISBN: 9788772007915
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis