Provlyssna
Flyttebil forsvundet - Maria Lang

Flyttebil forsvundet

Flyttebil forsvundet

3.67 3 5 Författare: Maria Lang Inläsare: Agnethe Bjørn
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En gruppe bankrøvere stikker af fra Stockholm med deres bytte, men midt under flugten får den ene af dem en fiks idé. Han stikker af fra sine kumpaner i den flyttebil, der gemmer på byttet. Han kører mod den lille by Skoga og de store skove, der er perfekte at gemme sig i. På vejen bliver den trettenårige pige Li ulykkeligvis passager i flyttebilen, og mens de kører dybere ind i den mystiske skov med politiet og de andre bankrøvere lige i hælene, kommer hendes liv i større og større fare…

Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Vivi Berendt

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-05-25
Längd: 2T 24M
ISBN: 9788726027846

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-04-05
ISBN: 9788711801444
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt