En kugle for retfærdighed - Kirk Hamilton

En kugle for retfærdighed

En kugle for retfærdighed

5.0 1 5 Författare: Kirk Hamilton
Finns som e-bok.
Lovens retfærdige arme kan ikke nå den bestialske morder Guthrie, så Johnny Cato beslutter at tage sagen i egen hånd. Den ubarmhjertige jagt bliver lang og blodig, for hver eneste bandit i Texas er opsat på at pløkke Cato. Det spidser til, da hans makker bliver hårdt såret, for alene kan han ikke overleve ...

"Bannerman og Colt" er en westernserie om de to hårdtslående følgesvende Yancey Bannerman og Johnny Colt, der gang på gang står overfor banditter og slyngler – og ofte må tage både næver og revolvere i brug for at opretholde loven og retfærdigheden.

Keith Hetherington (f. 1929) er en australsk forfatter, der har udgivet mere end 600 titler. Han har skrevet bøger i flere forskellige genrer, men er primært kendt for sit enorme bidrag til westerngenren. Her har han blandt andet udgivet adskillige bøger i serien "Bannerman og Colt", der første gang så dagens lys i 1978 med bogen "Guvernørens penge". Hetherington startede sin skrivekarriere allerede i sine teenageår og har udgivet bøger lige siden. Han har skrevet under adskillige pseudonymer, hvoraf Kirk Hamilton, Jake Douglas og Clayton Nash er nogle få eksempler.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Ove M. Jacobsen

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-05-22
ISBN: 9788711795392
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis