Provlyssna
Bliv hos mig - Jennifer Armentrout, Jennifer L. Armentrout

Bliv hos mig

Bliv hos mig

4,26 625 5 Författare: Jennifer Armentrout, Jennifer L. Armentrout Uppläsare: Stine Brandt Lilliecrona
Ljudbok.
E-bok.
Teresa Hamilton har det svært. Hun er forelsket i sin storebrors bedste ven Jase, men efter at have kysset hinanden taler han ikke længere med hende. Desuden er hun lige kommet ud af et dårligt forhold, og nu truer en skade med at gøre en ende på hendes dansekarriere. Heldigvis skal hun snart starte på college og tænke på noget andet.

Jase Winstead har en dyb hemmelighed, som han ikke kan fortælle til nogen. Især ikke til sin bedste vens smukke søster. Da han kyssede med Teresa, var det hedt og fantastisk som aldrig før, og selv om han ikke kan holde op med at tænke på det, ved han bare, at det ikke går. Han har andre forpligtelser og ikke tid til et forhold.

I sidste ende kan Jase og Teresa ikke ignorere de stærke følelser, de har for hinanden. Men da en tragedie rammer må det forelskede par beslutte, hvad de er villige til at gøre for at blive sammen, og hvad de risikerer at miste, hvis de går hvert til sit.

Den amerikanske forfatter Jennifer L. Armentrout (f. 1980) bor i Martinsburg, West Virginia. Hun har tidligere skrevet under navnet J. Lynn. Jennifer L. Armentrout blev i 2012 nomineret til Goodreads Best Author og den prisvindende "Wait for You"-serie er hendes første udgivelse på dansk.
Språk: Danska Kategori: Romance Serie: Wait for you: 2 Översättare: Anna Bridgwater Anna Bridgwater

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-06-18
Längd: 10T 28min
ISBN: 9788726030839

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-06-14
ISBN: 9788711904022
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis