Provlyssna
Britta og Silver på rideskole - Lisbeth Pahnke

Britta og Silver på rideskole

Britta og Silver på rideskole

4,26 19 5 Författare: Lisbeth Pahnke Inläsare: Birgitte Ohsten
Ljudbok.
E-bok.
Britta er spændt. For første gang har Dalens Rideklub fået en invitation til et ponystævne. Britta og Silver træner og træner,og Britta glæder sig over alle de mange fremskridt som den frække gråskimmel gør. Silver er virkelig ved at udvikle sig til en rigtig konkurrence-pony. Men vil det være nok til at Britta og Silver ikke falder helt igennem ved pony-stævnet?

Britta er en vaskeægte hestepige. Hun elsker at være i stalden, og mærke vinden tage i håret, når hesten sætter i galop. Serien er for børn og unge, der er tossede med heste og livet i stalden.

Lisbeth Pahnke (f. 1945) er en svensk børnebogsforfatter, fagskribent, oversætter og hesteentusiast. Hun er mest kendt for sin børnebogserie om Britta og Silver. En serie der strækker sig over hele 14 bøger, og som har optaget hesteinteresserede piger og drenge siden den første udgivelse i 1966.
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Britta og Silver: 10 Översättare: Vivi Berendt

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-07-18
Längd: 2T 31min
ISBN: 9788726058567

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-05-26
ISBN: 9788711519400
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis