Provlyssna
Bulderup-nisserne i fangenskab - Torben Nielsen

Bulderup-nisserne i fangenskab

Bulderup-nisserne i fangenskab

0 0 5 Författare: Torben Nielsen Uppläsare: Søren Elung Jensen
Ljudbok.
Der er aldrig kedeligt hos nisserne i Bulderup. Denne gang handler historien om dengang nissedrengene Marinus og Martinus blev fanget af mennesker - lige op til jul!

Det er noget af en uheldig situation, de to nissedrenge er kommet i. De får brug for al den hjælpe de kan få... og så er det jo godt, at hunden Basse er en god ven af familien!

Nisserne i Bulderup er en familie bestående af nissefar (Mukkerup), nissemor (Nikoline) og deres tre nissebørn, Marinus, Martinus og den yngste Abelone. Sammen hygger de sig mægtigt og oplever hele tiden sjove, spændende og nogle gange lidt uhyggelige ting.

Torben Nielsen (1918-1985) var en dansk forfatter, der udgav bøger i flere forskellige genrer. Nielsen fik sin litterære debut med bogen "Gry. Historien om et pindsvin", som udkom i 1970. Herefter udgav han både børnebøger såvel som krimier. Blandt andet modtog han Poe-klubbens Berenicepris for årets bedste krimi for bogen "Nitten røde roser" (1973). Nielsens kriminalromaner var kendt for deres realistiske islæt, som havde rod i Nielsens arbejde inden for politiet i mere end to årtier.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-06-11
Längd: 33min
ISBN: 9788726034431
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis