Provlyssna
Den gamle gård - Johanne Korch

Den gamle gård

Den gamle gård

2.86 7 5 Författare: Johanne Korch Inläsare: Søren Elung Jensen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Mørke skyer samler sig over den gamle gårdmandsslægt på Mølgård. Den blide og hengivne Inger, enearving til Mølgård, der i sin tid giftede sig med Karl Lassen på trods af advarsler fra hendes far, må se i øjnene, at gården er fortabt. I mange år har Karls oprigtige kærlighed til Inger holdt ham i snoren, men efter deres søns død har han ladet sig beherske af sin far, den lumske sagfører Lassen, og den stolte gård er nu dybt forarmet.

Og nu er der bryllupsfest på Mølgården. Den ældste datter på gården, den 24-årige Else, skal giftes med fabrikant Torben Brandt, men hvad der burde være en glædesdag, bringer kun tårer med sig. For Mølgården skylder så mange penge væk, at kun ved Elses ægteskab til den rige fabrikant kan gården reddes. Også Elses hjerte er ved at briste. For hun er forelsket i sin barndomskammerat Hans Holm og han i hende, men for sin families skyld har hun lovet sig væk til en anden...

Johanne Sofie Korch (f. 1882 – d. 1950). Dansk forfatter. Debuterede i 1927 med en novelle i Ugens Nyheder, og begyndte efterfølgende at skrive bøger for unge kvinder. Hun fik sit folkelige gennembrud i 1936 med romanen "Efter vinter kommer vår", og efterfølgende romaner som "Den gamle gård" (1937), "Den rige enke" (1938) og "Når isen brister" (1944) opnåede meget høje salgstal. Hun er i dag mindre kendt end sin forfatterbror Morten Korch, men med sine realistiske kvindeskildringer og mere raffinerede psykologiske overvejelser overgik hun ham ofte som forfatter og i midten af 1940erne også i salgstal. Johanne Korch blev i 1949 kåret som danske boghandleres yndlingsforfatter.
Språk: Danska Kategori: Klassiker Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-08-10
Längd: 5T 53M
ISBN: 9788726068610

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-10-13
ISBN: 9788711486290
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt