Provlyssna
Drømmen om lykken - Johanne Korch

Drømmen om lykken

Drømmen om lykken

3.33 3 5 Författare: Johanne Korch Inläsare: Agnethe Bjørn
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Den forgudede og feterede skuespillerinde Isabel Hoff lever på overfladen et velsignet liv. Hendes ægtemand Karl, der er professor ved universitetet, tilbeder tilsyneladende den jord, hun går på og hendes karriere er på sit højdepunkt. Men bag facaden lurer en anden virkelighed. For ægteparret Hoff er glansen for længst gået af kærligheden, og Karl har i stedet forelsket sig dybt og inderligt i Isabels lillesøster Doris, der godt nok blegner ved siden af sin smukke søster, men hvis hjerte er retskaffent og godt. Overfor Karl har Doris aldrig givet udtryk for andet end søsterlig kærlighed, men i sit stille sind brænder hun for den ulykkelige mand. Konflikten tilspidses yderligt, da Isabels mandlige kollega begynder at gøre tilnærmelser til sin smukke medskuespillerinde. Isabel puster til flammerne, men den, der leger med ilden...

Johanne Sofie Korch (f. 1882 – d. 1950). Dansk forfatter. Debuterede i 1927 med en novelle i Ugens Nyheder, og begyndte efterfølgende at skrive bøger for unge kvinder. Hun fik sit folkelige gennembrud i 1936 med romanen "Efter vinter kommer vår", og efterfølgende romaner som "Den gamle gård" (1937), "Den rige enke" (1938) og "Når isen brister" (1944) opnåede meget høje salgstal. Hun er i dag mindre kendt end sin forfatterbror Morten Korch, men med sine realistiske kvindeskildringer og mere raffinerede psykologiske overvejelser overgik hun ham ofte som forfatter og i midten af 1940erne også i salgstal. Johanne Korch blev i 1949 kåret som danske boghandleres yndlingsforfatter.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-08-10
Längd: 5T 55M
ISBN: 9788726068603

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-05-14
ISBN: 9788711486436
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt