Provlyssna
Jasper, hankatten og det skaldede genfærd - Bent Rasmussen

Jasper, hankatten og det skaldede genfærd

Jasper, hankatten og det skaldede genfærd

0 0 5 Författare: Bent Rasmussen Uppläsare: Ole Varde Lassen
Ljudbok.
E-bok.
"Jasper gemmer sig i klyngen under kastanjetræet, men lidt efter lidt puffer de ham frem i forreste række. Spytter ham ud som en kirsebærsten. Han lusker over til far, der står ved trappen og tørrer sved og støv væk fra panden. Jasper borer sit hoved ind i hans snavsede trøje, og far stryger ham hen over håret. Omme i haven og lysthuset leger de små, mens frøken Laursen står og lurer ved gavlen, så hun kan følge udviklingen."

Jasper har ikke altid lige let ved at skelne virkelighed fra fantasi og det gode fra det onde. Er hans lærer for eksempel en engel? Og er præstens søn Mourids noget, som Fanden har skabt? Da han møder katten Prust og de skaldede genfærd Innocens, bliver Jasper endnu mere forvirret...

Bent Rasmussen er født i Silkeborg i 1934 og har hovedsageligt skrevet romaner for børn og unge. Han har skrevet børne- og ungdomsbøger siden 1966, foruden teaterstykker og manuskripter til radio og TV. Bent Rasmussen har skrevet for flere aldersgrupper, og det er blevet til så mange, at vi ikke kan omtale alle. F.eks. er bøgerne for begynderlæsere ikke med. Sproglig fantasi har Bent Rasmussen selv til overflod. Han er noget af en ordkunstner og leverer det ene rammende ordbillede efter det andet. Sprog, opbygning og indhold er en helhed, og han kan skabe en stemning, så alle sanser tages i brug, og servere replikker, så det fyger om ørerne.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-09-05
Längd: 2T 50min
ISBN: 9788726083163

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-09-13
ISBN: 9788711931332
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis