Konger uden land - Erik Meier Carlsen

Konger uden land

Konger uden land

5.0 1 5 Författare: Erik Meier Carlsen
Finns som e-bok.
Hvorfor er dansk politik så kedelig? Hvorfor fik de tre mest farverige danske politikere gennem de senere år lige netop ikke adgang til magtens centrum?

En af Danmarks mest erfarne politiske journalistisker, Erik Meier Carlsen, har sat sig for at besvare disse spørgsmål. Han portrætterer de tre "konger uden land", Svend Auken, Uffe Ellemann-Jensen og Ritt Bjerregaard, og beskriver deres karrierer, som bragte dem tæt på toppen, men netop kun tæt på.

Carlsen afdækker desuden de karakteristiske træk ved udviklingen i den politiske kultur, hvor vælgerne har gjort politisk holdning til en detalje i deres livsstil, hvor politikerne værgrer for sig i skandalesager, og hvor magten udøves af professionelle og anonyme aktører i korridorerne.

Den danske journalist og forfatter Erik Meier Carlsen (f. 1947) har siden 1970‘erne var en stærk spiller inden for den danske journalistik. Han arbejdede i over ti år på Information og har desuden været politisk redaktør på Det Fri Aktuelt og senere for ugebrevet Mandag Morgen. I årene 2000-07 bestred Carlsen posten som chefredaktør for B.T. Igennem sit forfattervirke har Erik Meier Carlsen udgivet bøger om samfund og politik, heriblandt "Konger uden land" (1996), "Politik i firserne" (1986) og "Plads for dem alle?" (1992).
Språk: Danska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-07-17
ISBN: 9788726020786
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt