Provlyssna
Med fusk i fejemøget - Catharina Ingelman-Sundberg

Med fusk i fejemøget

Med fusk i fejemøget

3.65 63 5 Författare: Catharina Ingelman-Sundberg Inläsare: Githa Lehrman
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
”Sindssygt underholdende, herlig og vidunderlig!” ***** JENNIES BOKLISTA, BOGBLOG

Märtha Andersson drømmer om et sted, hvor seniorer kan leve sammen og nyde tilværelsen. Nærmest en lille, gammeldags by, hvor alle har det godt. En vintageby eller en glædesby måske? Eller hvorfor ikke et oldekollerup? Det er bare dét, at glædesbyen eller oldekolle-eldoradoet sikkert vil koste kassen! Hun deler sine planer med de andre i Pensionistbandens nye bolig, en forsømt villa på Djursholm i Danderyd: De behøver penge, mange penge, for at kunne gøre livet sjovere og bedre for de ældre. Og hvorfor ikke følge det private erhvervslivs eksempel og uddele bonusser, men til de lavtlønnede i omsorgssektoren?

Et spektakulært bankrøveri indbringer Pensionistbanden over ti millioner kroner i sedler, fem guldbarrer, tre møntsamlinger og en frimærkesamling, som går til. Men det rækker kun til at indrette en pram i Stockholm med wellness, gourmetrestaurant og speeddating for seniorer. De beslutter sig for at gå efter de store penge, og da de rejser til Saint-Tropez for at snøre milliardærer blandt luksusyachterne, er det godt, at de hver især har en stor portion livserfaring med i bagagen.

”Kriminelt cool! (Catharina Ingelman-Sundbergs) humor går i mål overalt.” TIDNINGEN KULTURVINDEN
Språk: Danska Kategori: Romaner Serie: Pensionistligaen: 1 Översättare: Louise Ardenfelt Ravnild

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-10-05
Längd: 10T 53M
ISBN: 9788772009032

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-10-05
ISBN: 9788772008820
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis