Trofæ - Steffen Jacobsen

Trofæ

Författare: Steffen Jacobsen
Inläsare: Jesper Bøllehuus
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
Prova Storytel

Trofæ

Författare: Steffen Jacobsen
Inläsare: Jesper Bøllehuus
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
13T 25min
Danska
4,24
Elizabeth Caspersen er en hovedrig arving til et verdensomspændende dansk industriimperium, men finder en dvd i sin afdøde fars pengeskab. Filmoptagelser skildrer en kynisk, velorganiseret menneskejagt i et arktisk landskab. En jagt, der ender med en ung mands død. Filmen kan ødelægge Elizabeth Caspersen, hendes familie og farens eftermæle. Hun hyrer ekspolitimand og ekssoldat Michael Sander til diskret at identificere offer og bødler.

Sander hvirvles ind i en gådefuld og bizar verden med menneskesafarier, organiseret af en gruppe jægere og veteraner fra Balkan og Afghanistan og rigmænd med herrefolksmentalitet, der kræver bestandigt farligere adspredelser. Under opklaringen indleder Michael Sander et tøvende og problematisk samarbejde med politikommissær Lene Jensen fra Rigspolitiet, der både efterforsker et mystisk selvmord begået af en veteran fra Den Kongelige Livgarde, og prøver at hævne mishandlingen og voldtægten af sin datter.

Michael Sander og Lene Jensen er af natur ensomme ulve, men tvinges til at opbyde al deres kunnen og erfaring for at overleve den næste menneskejagt, hvor de selv er de jagede.
Mer info om ljudboken:
Utgiven: 2013-02-05
ISBN: 9788771377422
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2013-02-05
ISBN: 9788771374629

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis