Provlyssna
Flugten til Juleø - 1. december - Anne-Marie Donslund, Trine Bundsgaard

Flugten til Juleø - 1. december

Flugten til Juleø - 1. december

3.25 71 5 Författare: Anne-Marie Donslund, Trine Bundsgaard Inläsare: Hans Henrik Bærentsen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Kan du ikke få jul nok? Så lyt til Storytels helt egen, helt fantastiske julekalender FLUGTEN TIL JULEØ. En julekalender til hele familien.
Holger på 12 år, hans lillesøster Julie og deres mor, Carmamilla, skal flytte igen. Holgers mor har nemlig ikke betalt husleje. Nu har en spåkone fortalt hende, at de kan starte på en frisk på en lille ø, Juleø, hvor Carmamilla har arvet en kro. Holger er ked af det, men Julie (og hendes usynlige ven Nisse) glæder sig, for det må da være masser af jul på Juleø. Desværre viser det sig, at der ikke er særligt hyggeligt på Juleø. Folk er flygtet fra øen, der er næsten ingen børn, bortset fra en underlig pige, Pil, kroen er gammel og forfalden, og der er slet ikke jul på øen overhovedet. Desuden er der underlige og uhyggelige lyde fra et af værelserne, og så får kroen en kedelig gæst, der kun er ude på at ødelægge det hele. Bliver det nogensinde rigtig jul, eller er Holger, Julie og deres mor nødt til at flygte igen?
Flugten til Juleø er en sjov og anderledes julekalender med masser af varme. Den forener den traditionelle og hyggelige julehistorie med masser af humor. Den handler om helt essentielle ting som venskab – og om at give slip, stå på egne ben og finde sig selv.
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Flugten til Juleø: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-12-01
Längd: 18M
ISBN: 9789178696956

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-12-01
ISBN: 9789178697199
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis