Provlyssna
For tæt på solen - Paula McLain

For tæt på solen

For tæt på solen

3,97 71 5 Författare: Paula McLain Uppläsare: Lise Ravn
Ljudbok.
E-bok.
Historisk roman om den britiske eventyrerske og flyvepioner Beryl Markhams liv (1902–86) og hendes møde med Karen Blixen i Afrika.

FIRE ÅR GAMMEL FLYTTER BERYL MARKHAM til Kenya med sin familie for at søge lykken. Drømmen brister, familien går i opløsning, og Beryl vokser op med sin far og de lokale stammefolk, indtil skæbnesvangre begivenheder tvinger hende hjemmefra. Hun ender i et ustabilt ægteskab, får job som hestetræner og baner sig vej ind i kredsen af europæiske bohemer og aristokrater i den britiske koloni. Her møder hun den danske forfatter in spe Karen Blixen og hendes elsker Denys Finch Hatton.

Det bliver begyndelsen på et venskab mellem den gådefulde og livskloge Karen, den uudgrundelige Finch Hatton og Beryl, der lever som en paria og ikke kan finde sig til rette i rollen som hustru, mor og kvinde.

Men det bliver også mødet med en kærlighed, som ændrer alt.

FOR TÆT PÅ SOLEN er en stærk fortælling om en frihedselskende kvinde, der brød med tidens normer og forestillinger. Om at forfølge sin passion og om nødvendigheden af at mærke luften under vingerne, selvom det kan koste dyrt.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Karen Fastrup

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-07-04
Längd: 11T 45min
ISBN: 9788771809169

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-10-06
ISBN: 9788771594133
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis