Præsten i Mitford - Jan Karon

Præsten i Mitford

Författare: Jan Karon
Inläsare: Fjord Trier Hansen
Format: Ljudbok
Prova Storytel

Præsten i Mitford

Författare: Jan Karon
Inläsare: Fjord Trier Hansen
Format: Ljudbok
16T 30min
Danska
3,5
Mitford er et af de steder, man kan drømme om at bo engang. Der er så idyllisk, at folk på gennemrejse holder en pause. Men netop da byens trofaste præst fornemmer, at tiden måske er inde til forandring, strammer det hele til. En hund på størrelse med en bus følger ham hjem og vil ikke forsvinde igen. Han får ansvar for en vanskelig dreng. Og hans charmerende nye nabo begynder at træde en sti til hans dør - og vækker følelser, han ikke har kendt længe. Fyldt med levende personer, charme og vid vil denne roman tiltale alle, der kan lide en hyggelig og godt fortalt historie.

"Præsten i Mitford" har ligget øverst på både verdslige og kristne bestsellerlister i USA. Som den første bog nogensinde fra et kristent forlag har den været blandt finalisterne til Årets Bog i den amerikanske boghandlerforening. Nu kommer den på dansk

Jan Karon (f. 1937) er en prisbelønnet amerikansk forfatter, der skriver bøger til både børn og voksne.
Mer info om ljudboken:
Utgiven: 2013-07-24
ISBN: 9788711355725
16T 30min
Danska
3,5
Kategori: Romance

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis