Provlyssna
Syge sjæle - Kristina Ohlsson

Syge sjæle

Syge sjæle

3,88 625 5 Författare: Kristina Ohlsson Uppläsare: Thomas Gulstad
Ljudbok.
E-bok.
Få dage før sin studentereksamen forsvinder Lukas. Tre uger senere bliver han fundet, bevidstløs og med voldsomme skader. Ingen ved, hvad der er sket med ham, ikke engang ham selv. Tidligere er to andre fra byen også forsvundet, men Lukas er den eneste, der er kommet tilbage.
Ti år senere vender Lukas tilbage til sit barndomshjem, plaget af uvisheden om, hvem det var, der ødelagde hans liv. På den anden side af gaden bor en mand, der aldrig har forliget sig med, at han ikke ved, hvad der skete med hans datter, da hun forsvandt. Og han tror, at Lukas sidder inde med svaret.
Samtidig flytter Anna og David ind i byens gamle præstegård. Her vil de begynde et nyt liv sammen. Men huset vækker en stærk uro hos Anna. Da hun finder et jernkors gravet ned i haven, forstår hun, at der er noget helt galt.

SYGE SJÆLE er Kristina Ohlssons første gyser.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Lilian Kingo

Mer info om ljudboken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2016-10-05
Längd: 11T 56min
ISBN: 9788771466737

Mer info om e-boken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2016-10-05
ISBN: 9788771466713
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis