Kup ved højlys dag - Jens Jørgensen

Kup ved højlys dag

Kup ved højlys dag

0 0 5 Författare: Jens Jørgensen
E-bok.
En efterårsdag med regn og blæst sidder Lars og hans klassekammerater og forsøger at koncentrere sig om matematikken. Pludselig afbrydes undervisningen af en politibils hylende sirener tæt ved skolen.

Hvad er der sket?

Lars erfarer snart, at der er begået et røveri i Centrumbanken. Vidner har set to personer flygte fra banken med pengene i et brunt net – magen til de net, der findes i skolens håndgerningslokale!

Sammen med Charlotte, Mette, Claus og Jørgen går Lars i gang med opklaringsarbejdet, og vennerne kommer hurtigt på sporet af forbryderne.

Lars er en stor knægt, der sammen med sine tre bedste venner, Mette, Charlotte og Jørgen, kommer ud for lidt af hvert. Så snart vennerne får færten af et mysterium, kan de ikke lade være med at løse det. "Lars & co." henvender sig til børn og unge fra 11-årsalderen.

Jens Jørgensen (f. 1942) er politiker og forfatter. Han har været rektor for Slagelse Gymnasium samt borgmester i Slagelse mellem 1994 og 1998. Jens Jørgensen debuterede som forfatter med bogen "Stormagtsproblemer 1955-62" i 1974 og har siden udgivet en lang række bøger i forskellige genrer. Han står blandt andet bag den kontroversielle bog "H.C. Andersen – en sand myte", der fremsætter en ny teori om den store digters herkomst.
Språk: Danska Kategori: Unga vuxna Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-01-09
ISBN: 9788726087895
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis