Provlyssna
Maailman viimeiset tyypit - Max Brallier

Maailman viimeiset tyypit

Maailman viimeiset tyypit

4,06 247 5 Författare: Max Brallier Uppläsare: Toni Kamula
Ljudbok.
E-bok.
Neropatti kohtaa Walking Deadin!.

Railakas, uuden sarjan aloittava runsaasti kuvitettu romaani täynnä nerokkaita vekottimia, zombeja ja jättimäisiä hirviöitä.

Siitä asti kun hirviökatastrofi tuhosi maailman sellaisena kuin me sen tunnemme, 13-vuotias Jack on asunut puumajassaan suojanaan katapultteja ja vallihauta, seuranaan videopelit ja ravintonaan loputon varasto Oreo-keksejä ja Mountain Dew'ta.
Kun taistelu zombeja, siipirähkiä ja köynnösryönejä vastaan käy yksinäiseksi, Jack yhdistää voimansa nörtti-Quintin ja ääliö-Dirkin kanssa. Jack on päättänyt pelastaa ihastuksensa Junen ja maailman - ja olla olematta enää koskaan mikään keskivertokaveri! Pystyykö hän siihen?
Last Kids on Earth -kirjasarja on ollut huima menestys, ja niitä on myyty maailmanlaajuisesti jo yli miljoona kappaletta. Kirjoihin perustuva Netflix-sarja lanseerataan syksyllä 2019.

Max Brailler on yhdysvaltalainen kirjailija ja Douglas Holgate australialainen kuvittaja. Yhdessä he ovat luoneet yllättävän karmivan hilpeän maailmanlopun maailman, josta on tekeillä myös animaatiosarja Netflixiin.
Språk: Finska Kategori: Barn Serie: Maailman viimeiset tyypit: 1 Originaltitel: Last Kids on Earth Översättare: Ulla Selkälä

Mer info om ljudboken:

Förlag: WSOY
Utgiven: 2019-01-17
Längd: 2T 52min
ISBN: 9789510441121

Mer info om e-boken:

Förlag: WSOY
Utgiven: 2019-01-17
ISBN: 9789510440896
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis