Den hvide pony - Patricia Leitch

Den hvide pony

Den hvide pony

5 2 5 Författare: Patricia Leitch
E-bok.
Under en forrygende ridetur på stranden kommer Shantih til skade efter et spring over en høj stenmur og bliver halt.
Dyrlægen kan ikke finde noget brud, så Jennie må selv søge råd på en nærliggende rideskole, hvor bestyreren menes at vide besked. Under besøget forelsker Jennie sig straks i en gammel, udslidt pony, som hun beslutter sig for at bringe hjem til Finmory.
En dag kommer Tam ned fra sigøjnerlejren for at bede Jennie om hjælp. Gamle Kezziah, der er indlagt på hospitalet, ønsker at vende tilbage til lejren. Efter mange besværligheder lykkes det for Jennie og Ken, med hjælp fra bl.a. Nell Storr, at få Keziah ud fra hospitalet.
Jennie købet den hvide pony, Easter, og lader den gøre Shantih selskab i højlandet. Araberhoppen er stadig halt, og Jennie bliver mere og mere fortvivlet. I sin nød søger hun til Keziah, men tiden er knap. Den gamle spåkone har lagt sig til at dø ...

Den hvide pony er nummer 7 i serien om Jennie.

Patricia Leitch (f. 1937), er en skotsk forfatter, der er bedst kendt for sin serie af børnebøger om hestepigen Jennie og hendes vilde araberhest Shantih, der foregår I det skotske højland.
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Jennie: 7 Översättare: Vivi Berendt

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-11-11
ISBN: 9788711716656
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis