Provlyssna
Seks år - Harlan Coben

Seks år

Seks år

3,93 206 5 Författare: Harlan Coben Uppläsare: Morten Thunbo
Ljudbok.
E-bok.
Det er seks år siden, Jake Fisher var vidne til, at han livs kærlighed, Natalie, giftede sig med en anden mand. I seks år har Jake begravet sig i sit arbejde som universitetslærer. I seks år har han holdt sit løfte til Natalie om at lade hende være i fred, og i seks år har tanken om Natalie og hendes ægtemand, Todd, pint og plaget ham.

Men de seks år har på ingen måde gjort kål på Jakes følelser for Natalie, og da han ved et tilfælde falder over Todds dødsannonce, kan han ikke nære sig for at deltage i begravelsen. Her får han et glimt af Todds enke, sådan som han havde håbet – men kvinden er ikke Natalie …

Jake sætter sig straks for at opklare, hvad der er sket med Natalie, og inden længe er han viklet ind i et spind af løgne og bedrag, der er tæt på at koste ham livet …

Anmelderne har kaldt Seks år for Cobens mesterværk og bogen strøg, ligesom de seneste syv krimier fra Harlan Cobens hånd, direkte til tops på de amerikanske bestsellerlister ved udgivelsen.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Poul Bratbjerg Hansen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2015-11-18
Längd: 11T 12min
ISBN: 9788712053255

Mer info om e-boken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2015-10-01
ISBN: 9788712050971
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis