Provlyssna
Da skønheden kom til Bro - Anna Jansson

Da skønheden kom til Bro

Da skønheden kom til Bro

3.95 314 5 Författare: Anna Jansson Inläsare: Karen Abrahamsen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
“Relationer er Anna Janssons speciale: Som få andre krimiforfattere kan hun skildre alle følelser, og hun gør det troværdigt og med varme.” Dast Magazine

Det er højsommer i Visby, men om natten mødes et lyssky selskab i den gamle kirkeruin, Sankt Clemens: Det er vampyrerne i rollespillet Wisby by Night. En dobbeltgrav fra 1100-tallet, hvor en ung kvinde og en ældre mand hviler sammen, er i centrum. Parret blev engang brutalt myrdet, og i rollespillet vækkes udåden til live på ny, indtil den unge pige Malva forsvinder efter en nat alene i graven.

Maria Wern forelsker sig hovedkulds i en brandmand. Han spiller med i ruinen i rollen som en gråbrødremunk, der lever i cølibat og fattigdom. Ved han mon, hvor Malva er ? En uge er gået, og ingen har set hende. Samtidig findes en kvinde død på en stenrig strand. Der kan være sket hende en ulykke, men flere personer vinder ved hendes død.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Maria Wern: 5 Översättare: Louise Østergaard,John Jensen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-02-14
Längd: 9T 8M
ISBN: 9788770362450

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-02-14
ISBN: 9788770362283
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt