Provlyssna
Natten er fuld af lys - Louise Stigsgaard

Natten er fuld af lys

Natten er fuld af lys

2.33 3 5 Författare: Louise Stigsgaard Inläsare: Louise Stigsgaard
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
DET ER MORGEN I LIBANON, da Sara Skarsgaard finder ud af, at hendes tidligere elsker, den berømte amerikanske tv-vært Bill Buffet, er fundet myrdet i Beirut. Ordene ”Mene, mene tekel, parsin” er skåret ind i hans bryst på aramæisk, et næsten uddødt sprog, som kun tales få steder i verden. Hvorfor er han blevet dræbt? Og hvad betyder tegnene?

Sara får som journalist til opgave at dække sagen og allierer sig med den lokale kriminalkommissær Walid al-Masi, som er overbevist om, at Sara ved mere end, hun gør. Stod Bill i ledtog med terrorister, eller var han israelsk spion?

Jagten på svar sender Sara ud på en farlig rejse i det krigshærgede Mellemøsten, men også på en rejse i hendes egen fortid, hvor mødet med dengang og nu truer med at få fatale konsekvenser.

NATTEN ER FULD AF LYS er en fortælling om kærlighed og hævn. Om, hvad tro og passion kan koste, og om alle de øjeblikke, som er værd at huske.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-12-12
Längd: 8T 22M
ISBN: 9788771804157

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-09-27
ISBN: 9788771596670
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt