Provlyssna
Den, der altid får skylden - Trine Juul Hansen

Den, der altid får skylden

Den, der altid får skylden

4 3 5 Författare: Trine Juul Hansen Uppläsare: Malene Clante
Ljudbok.
Gunse er lige ved at få maden i den gale hals. Mener Marie virkelig det, hun sidder og siger? Synes hun vitterligt, at det er i orden at give nogen hele skylden for noget, de ikke er alene om? Marie griner af Gunses ansigtsudtryk. Marie synes det er det nemmeste, når andre får skylden. Morten plejer jo altid at få skylden, så hvorfor ikke også denne gang? Morten og Rikke har haft vandkamp i klassen, men kun Morten får skylden både i skolen og hjemme - men det vi Gunse gøre noget ved.

Handlingen foregår i 6. B og giver et detaljeret og autentisk indblik i en flok teenageres skole- og fritidsliv, som målgruppen 4.-6. klasse uden tvivl vil nikke genkendende til. Realistiske dagligdags situationer om et tæt, troværdigt venskab, forelskelser, konflikter, misforståelser og ikke mindst at se anderledes ud.

Trine Juul Hansen er en dansk børnebogsforfatter. Hun har i årevis udgivet både letlæselige bøger for de yngste og spændende ungdomsbøger til teenagerne. Trine Juul Hansen står blandt andet bag serierne "Freja", "Dem fra sjette" og "Nanna".
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-02-28
Längd: 1T 51min
ISBN: 9788726051131
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis