Når sorgen rammer - Birger Møller

Når sorgen rammer

Når sorgen rammer

0.0 0 5 Författare: Birger Møller
Finns som e-bok.
Når Mor eller Far bliver ramt af alvorlig sygdom, går det ofte ud over familiens yngste medlemmer, der hurtigt fornemmer, at der er noget galt, selvom de ikke er blevet indviet i den fulde sandhed. "Når sorgen rammer" er beretningen om Kamilla på fem år, der sammen med sin dukke Fie gennemlever en tid, der er præget af morens sygdom og død. Bogen sætter fokus på den ensomhed, de yngste børn kan opleve, når deres nærmeste voksne ikke taler med dem om den virkelighed, de lever i.

Birger Møller (f. 1941) er en dansk læge og forfatter. Han er født og opvokset i Fredericia, har læst medicin i Aarhus og var i 25 år overlæge på Odense Universitetshospital. Da han gik på pension fik han tid til at skrive bøger, og han har blandt andet udgivet en række erindringsbøger samt flere børne- og ungdomsbøger, som han har skrevet i samarbejde med sin søn, Andreas Møller.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-02-21
ISBN: 9788726033236
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt