Sidespor

0.0 0 5 Författare: Jens Jørgensen
Finns som e-bok.
En tåget efterårsaften er Lars og Mette på vej hjem efter en klassefest. Da broen over jernbanen er midlertidigt lukket, beslutter de to kammerater at skyde genvej direkte over jernbaneterrænet. Pludselig afslører tågen, at andre personer befinder sig i samme område, og Lars og Mette bliver vidne til en mystisk losning af varer i en gammel godsvogn.

Næste dag beslutter Lars at aflægge et besøg i godsekspeditionen. Den ene ekspedient optræder tydeligt nervøs, og Lars aner en sammenhæng med nattens oplevelse. Sammen med Mette, Charlotte og Jørgen beslutter han sig for at komme til bunds i sagen, der fører dem hele vejen til byens rådhus!

Lars er en stor knægt, der sammen med sine tre bedste venner, Mette, Charlotte og Jørgen, kommer ud for lidt af hvert. Så snart vennerne får færten af et mysterium, kan de ikke lade være med at løse det. "Lars & co." henvender sig til børn og unge fra 11-årsalderen.

Jens Jørgensen (f. 1942) er en dansk politiker og forfatter. Han har været rektor for Slagelse Gymnasium og HF-kursus og var borgmester i Slagelse mellem 1994 og 1998. Han sad desuden i Folketinget for Det Konservative Folkeparti mellem 1990 og 1998. Jens Jørgensen debuterede som forfatter med bogen "Stormagtsproblemer 1955-62" i 1974 og har siden udgivet en lang række bøger i forskellige genrer. Han står blandt andet bag ungdomskrimiserien "Lars & co." og den kontroversielle bog "H.C. Andersen – en sand myte", der fremsætter en ny teori om den store digters herkomst.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-02-26
ISBN: 9788726087901
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis