Provlyssna
Fortællinger i udvalg - C. A. Thyregod

Fortællinger i udvalg

Fortællinger i udvalg

4.0 2 5 Författare: C. A. Thyregod Inläsare: Jonna Hjerl
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
C.A. Thyregod er kendt for sine historier om bønderne og deres liv i en tid, hvor overklassen og borgerskabet prydede de fleste romansider. Hans bøger var da heller ikke skrevet for at belære de øvre klasser om de nedres vilkår. Hans forfatterskab udmærker sig ved, at hans historier er skrevet til de mennesker, de omhandler: bønderne. "Fortællinger i udvalg" indeholder otte af hans bedste og mest karakteristiske historier.

Christen Andersen Thyregod (1822-1898) var en dansk forfatter, der blev født i den lille landsby Thyregod, som han deler navn med. Han blev født ind i et meget fattigt hjem og måtte allerede som otteårig ud at tjene blandt fremmede. Han levede et hårdt og ensomt liv uden anden glæde end de historiebøger, han en sjælden gang imellem fik tid til at læse i. Lykken vendte for den unge mand, da han fik udgivet et digt i flere blade, og med hjælp fra forskellige velgører, heriblandt selveste kong Christian VIII, blev han elev på Jelling Seminarium. C.A. Thyregod slog igennem som forfatter med "Blandt Bønder", en samling af fire bind, der udkom mellem 1869 og 1870.
Språk: Danska Kategori: Noveller Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-03-12
Längd: 7T 32M
ISBN: 9788726126129

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-04-15
ISBN: 9788726126112
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis