Provlyssna
Glæd dig - Tor Nørretranders

Glæd dig

Glæd dig

4,15 46 5 Författare: Tor Nørretranders Uppläsare: Henrik Hartvig Jørgensen
Ljudbok.
E-bok.
Glæd dig. Det er opfordringen fra videnskabsjournalisten Tor Nørretranders, når han i denne bog beretter om den radikale forandring der er sket i den videnskabelige udforskning af lykke og glæde. Bogen handler om glæden, som vi møder i hverdagen - når vi spiser, når vi arbejder, og når vi møder andre mennesker.

Men "Glæd dig" er også en bog om, hvorfor vi ikke altid møder glæden, hvor vi burde - og hvordan vi kan ændre vores kost, vores arbejde og vores samvær, så det gør os gladere. Undervejs i bogen undersøger Tor Nørretranders blandt andet to påstande: kontrol kan fjerne ulykke, men ikke bringe lykke, og: der består et udelukkelsesforhold mellem kontrol og glæde. Og vi kommer også ind på mere konkrete sager som chokolade, fisk, tilstedeværelse, arbejdsro, arbejdsglæde, kropsglæde, madglæde og livsglæde. "Glæd dig" handler om mennesker som biologiske væsener og om glæden som livsytring.
Språk: Danska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-03-08
Längd: 4T 32min
ISBN: 9788772003597

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-09-19
ISBN: 9788770367646
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis