Provlyssna
Den lille franske bistro - Nina George

Den lille franske bistro

Den lille franske bistro

3,53 32 5 Författare: Nina George Uppläsare: Susanne Storm
Ljudbok.
E-bok.
Marianne længes efter at undslippe sit kærlighedsløse ægteskab med en ufølsom og kontrollerende mand, artillerisergent Lothar.

På en dagstur til Paris, beslutter Marianne at springe ud fra Pont Neuf i Seinen, men bliver reddet fra at drukne af en hjemløs mand. Mens Marianne er indlagt på hospitalet, falder hun over et maleri af den lille havneby Kerdruc i Bretagne og beslutter at tage der til og prøve lykken på kysten.

I Kerdruc møder Marianne et væld af farverige figurer, hvis liv alle kredser omkring den lille restaurant, hvor det lykkes Marianne at få et job, så hun kan blive boende sommeren over.

De mange mennesker omkring hende bliver Mariannes nye familie, og spørgsmålet er, om hun vil finde kærligheden igen.

Men hendes mand vil have hende tilbage til sit gamle liv, og det stiller Marianne overfor et valg: at vende tilbage til det kendte eller at tage et stort spring ind i en spændende og uforudsigelig fremtid.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2019-03-25
Längd: 8T 5min
ISBN: 9788770302234

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Bazar
Utgiven: 2018-07-22
ISBN: 9788771162523
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis