Provlyssna
Sidste stik til Charlie - Brian Freemantle

Sidste stik til Charlie

Sidste stik til Charlie

1.0 1 5 Författare: Brian Freemantle Inläsare: mogens brix-pedersen
Finns som ljudbok.
Charlie Muffin har ikke udseendet med sig, han har pletter på tøjet og huller i skoene. Han ser i det hele taget sølle ud, og hans kolleger i det engelske efterretningsvæsen vil af med ham. Så de angiver ham til russerne! Men Charlie er ikke så sølle, som han ser ud, og selvom ingen rigtigt tror på ham, får han alligevel snart chancen for at vise, hvad han duer til.

"‘Sidste stik til Charlie‘ er en præmieroman ... der er en ganske overraskende pointe i denne bragende godt fortalte historie" – Leo Lemvigh, Aktuelt

"En fremragende spændingsroman, fuldendt skrevet og med en helt overrumplende afslutning." – Sunday Telegraph

Brian Freemantles romanserie om Charlie Muffin (der også går under navnet Charlie M) fortæller om de eventyr, som den britiske efterretningsagent kommer ud for på sine mange højspændte og actionfyldte opgaver, hvor både hans eget og andres liv ofte kommer i fare.

Den britiske forfatter Brian Freemantle (f. 1936) var helt frem til 1970‘erne journalist og arbejdede med udlandsmateriale fra flere af verdens brændpunkter – blandt andet Sovjetunionen, Amerika og Vietnam. I 1975 stoppede han som journalist for at tildele forfattergerningen sin fulde opmærksomhed. I 1973 havde Freemantle fået sin litterære debut med romanen "Goodbye to an Old Friend", og efterfølgende har han udgivet både fiktion og faglitteratur. Særligt er han kendt for sin serie om den britiske efterretningsagent Charlie Muffin. Brian Freemantle har også udgivet flere bøger under forskellige pseudonymer. Hans mest brugte er Jack Winchester og Richard Grant.
Språk: Danska Kategori: Spänningsromaner Översättare: Frits Remar

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-03-22
Längd: 7T 26M
ISBN: 9788711945872
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis