Provlyssna
Golden State Killer - Manden der hadede kvinder - Anne Lea Landsted

Golden State Killer - Manden der hadede kvinder

Golden State Killer - Manden der hadede kvinder

3,97 1261 5 Författare: Anne Lea Landsted Inläsare: Dan Schlosser
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
13 DRAB, 51 VOLDTÆGTER, 120 INDRBUD: I de pæne kvarterer i Sacramento kan man roligt lade sit vindue stå åbent om natten i 1970’erne. Alt det ændrer sig efter en serieforbryder skræmmer befolkningen. I starten angriber han, når kvinder er alene hjemme, men avancerer så til at bryde ind hos par. Pludselig står han i soveværelset med en hætte trukket ned over ansigtet. Han lyser de sovende i hovedet med en skarp lygte. Han holder en kniv i sin anden hånd. Så hvisler han, at han slår dem ihjel, hvis de ikke adlyder ham. På mandens ryg stabler han et par tallerkner og siger, at han slår hans kone ihjel, hvis han hører den mindste lyd fra ham. Han bagbinder dem med snørebånd. Så trækker han kvinden ind i et andet værelse og voldtager hende. Senere følger en række brutale drab andre steder i Californien. Årtier efter forbrydelserne er stoppet, falder efterforskeren Paul Holes over de mange sagsakter i et arkiv. Det bliver en besættelse for ham at finde seriemorderen.
Forfatteren til denne barske True Crime-fortælling opholdt sig selv i Sacramento i 1970’erne. Nu er hun tilbage og udfolder historien om Golden State Killer. Vi følger hans blodige spor gennem Californien i 1970’erne og 1980’erne. Fortalt af pårørende, ofre og efterforskere.
Språk: Danska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2019-03-29
Längd: 7T 54M
ISBN: 9789178691241

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2019-03-29
ISBN: 9789178691258
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis