Jesper og den lille Alf - Herta J. Enevoldsen

Jesper og den lille Alf

Jesper og den lille Alf

0.0 0 5 Författare: Herta J. Enevoldsen
Finns som e-bok.
En fri gendigtning efter et gammelt, svensk eventyr.

I gamle dage boede der på toppen af en stor bakke en rig herremand og hans tre sønner. De to ældste sønner var skrækkeligt forfængelige og bildte sig ind, at de var bedre end alle andre mennesker. Den yngste, Jesper, var andeledes af sind. Aldrig hørte man et ondt ord fra hans mund, og han var lige så venlig overfor rige som fattige. De to ældste drenge hånede Jesper for hans venlighed og kaldte ham både dum og grim. Da de tre drenge var blevet voksne, sendte deres far dem ud på frierfærd: De skulle hver finde den smukkeste pige i verden og bringe hende hjem til gården. Jesper gik fortvivlet ud i skoven, for hvem ville nogensinde gifte sig med en mand, der var så dum og grim som han? Men det var ikke en helt almindelig skov, Jesper trådte ind i...

Herta J. Enevoldsen (1915-1997) er en dansk forfatter og debuterede i bogform i 1972 med "København brænder", men havde inden da fået udgivet utallige noveller i ugeblade som f.eks. Hjemmet. Hendes romaner om store figurer i verdenshistorien, hvor romantik og historieskrivning går hånd i hånd, skaffede hende hurtigt en stor læserskare og cementerede hendes plads som en af Danmarks største børnebogsforfattere.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-01-08
ISBN: 9788711502549
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt