På sporet af Loch Ness-uhyret - Palle Vibe

På sporet af Loch Ness-uhyret

På sporet af Loch Ness-uhyret

4 1 5 Författare: Palle Vibe
E-bok.
Vi har alle sammen på et eller andet tidspunkt hørt om det – uhyret i den skotske bjergsø Loch Ness. Et uhyre der, ligesom så meget andet i verden, kan adskille mennesker i to lejre: de troende og de ikke-troende. Uanset om du er tilhænger af tanken om et gådefuldt væsen eller ej, eksisterer der i dag et utal af fotografier og øjenvidneberetninger. Noget har været fup, andet er måske fakta. Men døm selv – for "På sporet af Loch Ness-uhyret" giver alle mulighed for at læse øjenvidneberetningerne og få fortalt om de anstrengelser, der helt frem til i dag er gjort for at fange uhyret, samt hvilke planer, der eksisterer for fremtiden. Og sidst, men ikke mindst, giver bogen rig lejlighed til selv at vælge mellem de forskellige teorier, der gennem tiden har været fremsat om søuhyret i det skotske højland. For tilbage står stadig det centrale spørgsmål: Hvis der virkelig er "noget" i Loch Ness – hvad er det så?

Palle Vibe (f. 1952) udsendte i 1978 den okkulte gyser "Oiufaels bog", der i dag nærmest har opnået kultstatus. Den blev i 2007 genudgivet i en udvidet udgave under titlen "Oriuagors profeti", hvis engelske hjemmeside skabte en del røre. Palle Vibe er uddannet tekstforfatter og har, udover artikler, reportager og interviews, også skrevet bøger om teknologi og musikproduktion.
Språk: Danska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-04-05
ISBN: 9788726109429
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis