Provlyssna
Det gyldne bur - Camilla Läckberg

Det gyldne bur

Det gyldne bur

4,3 6024 5 Författare: Camilla Läckberg Inläsare: Githa Lehrmann
Ljudbok.
E-bok.
Faye har tilsyneladende alt. Den perfekte ægtemand, Jack, en dejlig datter og en luksuslejlighed i den dyre ende af Stockholm. Men bag facaden er virkeligheden en anden. Faye føler sig fanget i et gyldent bur. Jack bliver mere og mere manipulerende og distanceret og hans tiltagende psykiske terror og stilheden imellem dem, får Faye til at tvivle på sig selv. Måske hænger det også sammen med erindringerne fra opvæksten i barndomsbyen Fjällbacka, som hun hver dag forsøger at glemme. Ligesom hun er ved at glemme, hvem hun egentlig er. Som datter, mor og kvinde.

Da Jack er Faye utro, bryder hendes verden sammen. Til at begynde med er hun handlingslammet, men dernæst beslutter hun sig for at give igen og går i gang med at planlægge en grusom hævn.

"Det gyldne bur" er en roman om bedrag. Om at miste sig selv og generobre kontrollen over sit liv.

Romanen er første fortælling i Fayes historie. En ny romanserie, der trækker tråde til den svenske fiskerby Fjällbacka, hvor Camilla Läckbergs populære krimiserie om Erica Falck og Patrik Hedström udspiller sig.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Fayes hævn: 1 Översättare: Louise Ardenfelt Ravnild

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-04-05
Längd: 8T 44min
ISBN: 9788770363747

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-04-05
ISBN: 9788770363600
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis