Provlyssna
Selvfølgelig kan vi det - 40 år med kvinder i politiet - Preben Lund, Sara Wiese

Selvfølgelig kan vi det - 40 år med kvinder i politiet

Selvfølgelig kan vi det - 40 år med kvinder i politiet

3,12 17 5 Författare: Preben Lund, Sara Wiese Uppläsare: Iben Haaest
Ljudbok.
I 1977 begyndte 18 kvinder på Politiskolen. De blev Danmarks første kvindelige politibetjente, og de var med til at bryde en af samfundets allersidste rent mandsdominerede bastioner ned.

I "Selvfølgelig kan vi det" fortæller 14 tidligere og nuværende kvindelige betjente om modtagelsen hos politiet, om jobbet og om udviklingen i forholdet mellem mænd og kvinder – både i samfundet, på arbejdsmarkedet, i hjemmene og på uddannelsesinstitutionerne.

Preben Lund (f. 1955) er forfatter, journalist og tidligere fængselsbetjent. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har siden været ansat ved P4 Midt og Vest, Grønlands Radio og DRs Radioavisen.

Sara Wiese (f. 1988) er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Hun er ansat ved DR og har tidligere blandt andet været chefredaktør ved Kjerteminde Avis.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-04-12
Längd: 5T 23min
ISBN: 9788726149463
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis