Provlyssna
Otto Leisner - Et liv i H.O.P.L.A. - Henrik Vesterberg

Otto Leisner - Et liv i H.O.P.L.A.

Otto Leisner - Et liv i H.O.P.L.A.

3,79 34 5 Författare: Henrik Vesterberg Uppläsare: Bjarne Mouridsen
Ljudbok.
E-bok.
Humør, Oplysning, Populær musik, Livsglæde og Aktivitet - "H. O. P. L. A." - hed et af Otto Leisners mest elskede tv-programmer. De fem ingredienser var lige efter Leisners hoved og de grundlæggende værdier, han styrede efter gennem hele sit 91 år lange liv. I mere end 40 år var Otto Leisner indbegrebet af uforpligtende og begavet underholdning for hele familien. "Pladeparade", "Krobal", "Den Gyldne Pil", "Fup eller Fakta" og "Kvit eller Dobbelt". Otto Leisners programmer samlede i årevis danskerne foran skærmene i antal, man i dag kun ser til de helt store sportsbegivenheder.

I denne bog fortæller Henrik Vesterberg historien om den musik- og teater-begejstrede amagerdreng, der voksede op i beskedne kår og ad snirklede veje fandt sin helt egen plads inden for de gryende elektroniske massemedier.

I radioen i 1940'erne og 1950'erne og på tv helt frem til 1980'erne udførte Danmarks første og største tv-stjerne et stort pionerarbejde, der nok sikrede ham popularitet, men ikke var fri for omkostninger. I lange perioder var Otto Leisner lige så forkætret og hadet af kultureliten, som han var elsket og afholdt af den brede befolkning.

Historien om Otto Leisner er samtidig fortællingen om underholdningens historie i Danmark fra 1930'erne til opgøret med Danmarks Radios monopol i 1980'erne.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-03-29
Längd: 3T 25min
ISBN: 9788772009766

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-04-02
ISBN: 9788772009513
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis