Duellen - Joseph Conrad

Duellen

Författare: Joseph Conrad
Format: Finns som e-bok

Duellen

Författare: Joseph Conrad
Format: Finns som e-bok
Danska
5
I Joseph Conrads historiske roman "Duellen" møder vi to officerer i Napoleons hær, der som slaver af deres eget temperament og af de omstændigheder, der hele tiden fører dem sammen, er tvunget til at udkæmpe den ene meningsløse duel efter den anden. Napoleonskrigene afbryder kort deres kontrovers, før de i 1801 igen mødes i Augsburg, hvor såret stolthed får vanviddet til at fortsætte med endnu en duel.

"Duellen" er blandt Joseph Conrads største klassikere. I 1977 lavede Ridley Scott en film over romanen med Harvey Keitel i hovedrollen under titlen "The Duellists". Filmen vandt prisen for bedste debutfilm ved filmfestivallen i Cannes samme år.

Joseph Conrad (1857-1924) var en polsk-britisk forfatter, der anses for at være en af de bedste forfattere inden for engelsksproget litteratur. Han var en vigtig forgangsmand inden for den moderne litteratur og har inspireret forfattere som Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald og Joseph Heller. Mange af Joseph Conrads romaner har været inspiration til populære film. Francis Ford Coppolas filmklassiker "Dommedag nu" fra 1979 er baseret på Joseph Conrads "Mørkets hjerte", Alfred Hitchcocks film "Sabotage" fra 1936 bygger på Joseph Conrads "Den hemmelige agent", og Ridley Scotts film "The Duellists" er baseret på Joseph Conrads "Duellen".
Översättare: Tom Smidth
Mer info om e-boken:
Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-04-12
ISBN: 9788711716410
Danska
5
Kategori: Romaner

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis