Provlyssna
Verden er ét land - Helle Broberg Nielsen, Farshad Kholghi

Verden er ét land

Verden er ét land

4,2 51 5 Författare: Helle Broberg Nielsen, Farshad Kholghi Uppläsare: Thomas Gulstad
Ljudbok.
"For mig er verden ét land, der huser ét folk, menneskeheden. De universelle menneskerettigheder bør være vores udgangspunkt. Ligestilling og kvindefrigørelse burde ikke kun være forbeholdt kristne eller blonde mennesker. Hvis kvinderne skal være frie, skal alverdens kvinder have den samme mulighed. Menneskerettighederne skal gælde for alle jordens befolkninger og ikke kun et fåtal."

Sådan indleder skuespilleren, skribenten og foredragsholderen Farshad Kholghi sin underholdende og polemiske beretning om sin iranske baggrund, sin danske ungdom og ikke mindst om sit syn på vores samfund lige nu. Vi hører om Farshads barndom i Iran og flugten til Danmark, vi er med ham til audition som ung Elvis-wannabe og senere, da han overfaldes af unge indvandrere på Nørrebro i København. De muntre og barske minder danner en baggrund, der gør hans ofte krasse kritik af vores samfund personlig og troværdig.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-03-26
Längd: 6T 4min
ISBN: 9788770360647
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis