Provlyssna
Maameren velho - Ursula K. Le Guin

Maameren velho

Maameren velho

4.03 246 5 Författare: Ursula K. Le Guin Inläsare: Antti Virmavirta
Finns som ljudbok.
Maameren velho on ensimmäinen osa moneen kertaan palkitun amerikkalaiskirjailija Ursula K. Le Guinin (1929­–2018) fantasiasarjasta Maameren tarinat. Se vie lukijansa taianomaiseen Maameren saaristoon, lohikäärmeiden ja labyrinttien sokkeloiseen maailmaan. Maameri on Varpushaukan maa, ja Varpushaukka on synnynnäinen velho, joka osoittaa maagiset kykynsä jo pienenä poikana. Velhojen koulussa Varpushaukasta kehittyy vaikutusvaltainen velho Ged, joka nostattaa tuulta, siunaa vettä ja parantaa sairaita. Mutta hän tekee myös virheen: päästää irti pahan varjon, joka uhkaa koko maailman kohtaloa. Niin alkaa Gedin pitkä ja armoton kamppailu pahaa vastaan.

Maameren tarinoita pidetään yhtenä kaikkien aikojen hienoimmista fantasiasarjoista. Ursula K. Le Guinia on verrattu kertojana J. R. R. Tolkieniin ja C. S. Lewisiin, ja Maameri-kirjojen velhokoulu on epäilemättä innoittanut myös J. K. Rowlingia.
Språk: Finska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Serie: Maameren tarinat: 1 Originaltitel: A Wizard of Earthsea Översättare: Kristiina Rikman

Mer info om ljudboken:

Förlag: Werner Söderström Osakeyhtiö
Utgiven: 2019-04-09
Längd: 7T 51M
ISBN: 9789510444900
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis