Provlyssna
Nordlys - Claus Hagstrøm

Nordlys

Nordlys

3.9 125 5 Författare: Claus Hagstrøm Inläsare: Jesper Bøllehuus
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En selvmordstruet og hjemløs sikkerhedskonsulent
En depressiv politikommissær
Et groft parteret kvindelig
En skizofren morder med hang til at lege med dukker

Det er den koldeste vinter i mands minde, og nordlysene danser magisk på himlen over Danmark. Den private sikkerhedskonsulent Kristian Wang løslades til et liv på gaden fra Statsfængslet i Østjylland efter anklager om uagtsomt manddrab. Politikommissær Susan Hviid sidder i et skabslignende kontor hos Sydøstjyllands Politi og passer et skånejob, hvor hun formålsløst bladrer henlagte sager om forsvundne personer igennem. Samtidig dukker der en hovedløs kvindetorso op i nettet hos en lokal fisker, og snart er ikke kun Kristian Wang, men også Susan Hviid, dybt involveret i en bizar sag om kvinder, der forsvinder fra psykiatriens varetægt, og en lokal narko- og pornobagmand med stærke forbindelser til bandemiljøet.

“Han holder hende for næse og mund, så hun med den kvalmende lugt af gummi i sine næsebor ikke har andet valg end at sluge den brændende væske. Smerten aktiverer kroppens nødforsvar, og snart mærker hun igen bevidstløsheden nærme sig. Det velsignede mørke omfavner hende, og for en gangs skyld hilser hun det velkommen. Gummihandsken smager harsk i munden. Han ser undersøgende på hende og frembringer en ærgerlig lyd med tungen.
– Jamen lille dukkebarn dog.”

Nordlys er tredje bind i serien om den forhutlede konsulent Kristian Wangs forsøg på at opklare bestialske mord med seksuelt afvigende motiver.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Kristian Wang: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: DreamLitt Aps
Utgiven: 2019-04-16
Längd: 12T 16M
ISBN: 9788771714715

Mer info om e-boken:

Förlag: DreamLitt Aps
Utgiven: 2019-04-08
ISBN: 9788771714609
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis